חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון עם תפו"א ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את דג הסלמון צריך לשים לכמה שעות עם מיץ לימון.
סלמון עם תפו"א ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את דג הסלמון צריך לשים לכמה שעות עם מיץ לימון.
הוראות הכנה
מרכיבים
דג סלמון,
תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לפרוסות,
פטריות טריות (כמה שיותר סוגם ככה יותר טעים)
בצל,
יין לבן,
חמאה,
אבקת מרק עוף,
מלח גם ומלח רגיל,
פלפל שחור ובזיליקום.
אופן ההכנה
שמים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל עד שיתרכר לאחר מכן שמים את כל סוגי הפטריות ומוסיפים להם קצת מלח גס מטגנים עד שהפטריות מוציאוצ את כל הנוזלים שלהם ומוסיפים חמאה בשביל להסמיך את הרוטב (תלוי בכמות פטריות ששמים) ולאחר מכן שמים את היין הלבן אבקת מרק עוץ מלח ופלפל לפי הטעם מבשלים עד שיוצא רוטב סמיך.
משמנים קלות מגש שמתאים לתנור ומסדרים את תפו"א המבושלים שנחתכו לפרוסות ומעליהן את הפטריות שהוכנו עם היין הלבן ומעליהן מסרים חתיכות של סלמון שיצקנו עליהם שמן זית ולבסוף שמים בזיליקום על כל הדגים.
חשוב מאוד שהצד של הקשקשים יהיה למעלה.
שמים בתנול לחום של 170 מעלות למשך 3/4 עד שעה.
בתיאבון.....
מגיש: יניב22
מקור: שלי
שתף את המתכון