הוראות הכנה
מרכיבים
קישוא
פלפל אדום קלוי
גבינת פרומעז
לברוסקטה -או ג'בטה או בגט חתוך
לפסטו- בזיליקום(ריחן)מתוק , פטרוזילייה, 3 שיניי שום, צנוברים , מלח,
פלפל שחור גרוס(מעט) שמן זית -2 כפות
אופן ההכנה
קולים את הפלפל מכל צדדיו בתנור בגריל ב200 מעלות
חותכים את הקישוא לפרוסות ומגנים מעט בשמן זית על מחבת
את הפסטו - חותכים בערך שווה בשווה את הכמות הרצוייה של עליי ריחן ועליי פטרוזילייה (מוסיפים פטרוזילייה על מנת שהפסטו לא ייצא חריף מידיי) כותשים 3 שיניי שום קלופות
מטגנים עד להשחמה צנוברים בשמן זית מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם ו את כל זה קוצצים עם מקל בראון או פוד פרוססור עד לקבלת ממרח .
לברוסקטה מחממים תנור לגריל ל175 נעלות מושחים את חתיכות הבגט או הגבט'ה במעט שמן זית משניי הצדדים משחימים בתנור משניי צדדיו ומוציאים .
חותכים את גבינת הפרומעז לחתיכות בעובי 1 ס"מ .
מורחים את ממרח הפסטו על חתיכות הברוסקטה עליה שמים את חתיכות הקישוא , על הקישוא שמים את חתיכת הפרומעז עליה את הפלפל הקלוי וזהו.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון