חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוסקטה אנטיפסטי פרומעז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שיכולה לשמש גם כארוחה בפניי עצמה .
ברוסקטה אנטיפסטי פרומעז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שיכולה לשמש גם כארוחה בפניי עצמה .
הוראות הכנה
מרכיבים
קישוא
פלפל אדום קלוי
גבינת פרומעז
לברוסקטה -או ג'בטה או בגט חתוך
לפסטו- בזיליקום(ריחן)מתוק , פטרוזילייה, 3 שיניי שום, צנוברים , מלח,
פלפל שחור גרוס(מעט) שמן זית -2 כפות
אופן ההכנה
קולים את הפלפל מכל צדדיו בתנור בגריל ב200 מעלות
חותכים את הקישוא לפרוסות ומגנים מעט בשמן זית על מחבת
את הפסטו - חותכים בערך שווה בשווה את הכמות הרצוייה של עליי ריחן ועליי פטרוזילייה (מוסיפים פטרוזילייה על מנת שהפסטו לא ייצא חריף מידיי) כותשים 3 שיניי שום קלופות
מטגנים עד להשחמה צנוברים בשמן זית מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם ו את כל זה קוצצים עם מקל בראון או פוד פרוססור עד לקבלת ממרח .
לברוסקטה מחממים תנור לגריל ל175 נעלות מושחים את חתיכות הבגט או הגבט'ה במעט שמן זית משניי הצדדים משחימים בתנור משניי צדדיו ומוציאים .
חותכים את גבינת הפרומעז לחתיכות בעובי 1 ס"מ .
מורחים את ממרח הפסטו על חתיכות הברוסקטה עליה שמים את חתיכות הקישוא , על הקישוא שמים את חתיכת הפרומעז עליה את הפלפל הקלוי וזהו.
בתיאבון.
מגיש: shaquil
מקור:
שתף את המתכון