חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
5-6 עגבניות מיובשות (ששרו כרבע שעה במים רותחים) קצוצות
חצי כוס עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים
חצי כוס עלי אורגנו (ואם אין טרי אז חצי כפית אורגנו יבש)
2 שיני שום קצוצות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס ציר ירקות
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת גדולה ועמוקה מחממים מעט שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ולאחר חצי דקה מוסיפים את העגבניות והעגבניות המיובשות. מטגנים/מבשלים ביחד כשלוש עד ארבע דקות ומוסיפים את הריחן, האורגנו, רסק העגבניות וציר הירקות. מבשלים ביחד כעשר דקות ומורידים מהאש. מצננים מעט ומעבירים למעבד מזון. מעבדים למחית חלקה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
הרוטב יכול להישמר עד עשרה ימים במקרר ועד חצי שנה במקפיא. ניתן להופכו לחלבי או בשרי לפי הצורך.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון