חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממתק שקדים ו/או בוטנים בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בידיעות אחרונות בגיליון זמנים מודרניים מיום רביעי שעבר הופיע מתכון להכנת ממתק שקדים פיסטוקים וכו בקרמל. אודה למי שמכיר מתכון זה או דומה לו . תודה מראש. OTY
ממתק שקדים ו/או בוטנים בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בידיעות אחרונות בגיליון זמנים מודרניים מיום רביעי שעבר הופיע מתכון להכנת ממתק שקדים פיסטוקים וכו בקרמל. אודה למי שמכיר מתכון זה או דומה לו . תודה מראש. OTY
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
¾ כוס מים
½ 1 כוסות סוכר
½ ק"ג בוטנים או שקדים עם קליפה לא קלויים
אופן ההכנה
ההכנה
לשטוף את השקדים / בוטנים.
בסיר שטוח גדול להרתיח את המים והסוכר כאשר המים במצב רתיחה
וכל הסוכר נמס להוסיף את השקדים / בוטנים רטובים ולבחוש מדי פעם על האש.
בשלב בו המים מתאדים כשנהיה לבן וקשה לבחישה יש לבחוש ללא הפסק עד
מתחיל להשחים (מתקבל ציפוי קרמל) עם קבלת ברק חום מבריק
לשפוך על תבנית שטוחה ולקרר לאחר הקרור להפריד ולהעביר לכלי סגור לאחסון.
·הערה יש להזהר בשלב אחרון כאשר הציפוי חום מבריק לא להשאיר על מקור
החום.
מגע ביד עלול לגרום לכוויה.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון