הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם,
חבילה לבבות עוף,
חבילה תכול עוף,
חבילה כבד עוף,
כוס כוס וחצי אורז,
2 בצל,
תבלינים: מלח ,פלפל ,מעט אבקת שום או שום טרי
אופן ההכנה
מטגנים בצל' מוספים את חלקי הפנים
אפשר לטגן בצורה שלמה או לחתוך לחתיכות - רצוי,
מוסיפים מלח פלפל ושום מטגנים מעט ומוסיפים את האורז ומבשלים חצי בישול, מצננים. ממלאים את העוף במילוי ותופרים, או עם קסמי שניים סוגרים את הפתח.
מניחים את העוף על תבנית ומכינים את הרוטב למרוח בו את העוף ,
בקערה- שמן,מלח,פלפל ,פלפלת אדומה מתוקה סויה
2 כוסות מים, מערבבים ויוצקים על העוף.
לתנור לשעה וחצי בחום בינוני 200.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון