חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר בנוסח סצ`ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות בקר ברוטב סצ'ואן מוקפץ עם ירקות אוכל תאילנדי או סיני
בקר בנוסח סצ`ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות בקר ברוטב סצ'ואן מוקפץ עם ירקות אוכל תאילנדי או סיני
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בשר מספר 5/6 חתוך לרצועות דקות
1 גמבה
1פלפל ירוק
1פלפל כתום
חצי כפית שום כתוש
1 בצל בנוני חתוך לעיגולים דקים
1 גזר
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צילי מתוק
1 כף אבקת מרק
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן ולאחר מספר דקות מוסיפים את רצועות הבקר.
"סוגרים את הבקר בטיגון קצר ומוסיפים את כל התבלינים. (רוטב הסויה, הטריאקי והצילי)
מנמיכים את האש ונותנים לבקר להתבשל היטב.
בנתים,חותכים את הגמבה הפלפלים והגזר לרצועות אם רוצים אפשר להןסיף בצל ירוק, פטריוץ כרוב ,נבטים... כל דבר שבא לכם!
אחרי שהבשר מוכן (בערך 10 דקות) מוסיפים את הירקות לווק מגביהים את האש ומקפיצים.
אם אתם אוהבים את הטעם הפיקנטיטפשר לבשל ולא להקפיץ את הירקות על אש נמוכה במשך 10 דקות .
בהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון