הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בשר מספר 5/6 חתוך לרצועות דקות
1 גמבה
1פלפל ירוק
1פלפל כתום
חצי כפית שום כתוש
1 בצל בנוני חתוך לעיגולים דקים
1 גזר
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צילי מתוק
1 כף אבקת מרק
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן ולאחר מספר דקות מוסיפים את רצועות הבקר.
"סוגרים את הבקר בטיגון קצר ומוסיפים את כל התבלינים. (רוטב הסויה, הטריאקי והצילי)
מנמיכים את האש ונותנים לבקר להתבשל היטב.
בנתים,חותכים את הגמבה הפלפלים והגזר לרצועות אם רוצים אפשר להןסיף בצל ירוק, פטריוץ כרוב ,נבטים... כל דבר שבא לכם!
אחרי שהבשר מוכן (בערך 10 דקות) מוסיפים את הירקות לווק מגביהים את האש ומקפיצים.
אם אתם אוהבים את הטעם הפיקנטיטפשר לבשל ולא להקפיץ את הירקות על אש נמוכה במשך 10 דקות .
בהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון