הוראות הכנה
מרכיבים
אז כך.. בשר בקר מיישנים בכמה שיטות... אני אתן לך את הטובה מכולן והמקורית.. אז כך:
לוקחים את בשר הבקר. מכניסים את הבשר למקרר של 0 מעלות וחשוב שהמקרר יהיה חשוך. למשך 21 ימים. כל משך 21 הימים החידקים נכנסים לתרדמת וכח הריסוק נכנס לפעולה. הסיבים מתרכחים וכך נוצר הבשר המיישן.
סימנים לבשר מייושן טוב:
1. צבע חום אדמדם שונה מפנים הבשר.
2. אלסטיות (ברגע שאתה לוחץ את הבשר עם האצבע פנימה הבשר לא חוזר).
שיהיה בתאבון...
נ.ב
מומלץ פילה בקר....... יאמי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון