חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביקרתי בבית של רפא בראש פינה וניטפתי על קדירת העגל שלו..... האם יש אפשרות לקבל מתכון?
קדירת עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביקרתי בבית של רפא בראש פינה וניטפתי על קדירת העגל שלו..... האם יש אפשרות לקבל מתכון?
הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן זית
1.5 ק"ג בשר עגל חלב, חתוך לקוביות
2 בצלים, קצוצים דק
1 גזר, מגורר גס
2 כפות גדושות קמח
2 כוסות יין לבן יבש
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
3 גבעולי רוזמרין
3 גבעולי טרגון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
20 חוטי זעפרן
30 שיני שום, קלופות
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את השמן ומשחימים את קוביות הבשר. מעבירים לצלחת.
+ מוסיפים לסיר את הבצל והגזר ומטגנים 10 דקות.
+ מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את הקמח ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את היין, החומץ, הרוזמרין והטרגון, מתבלים במלח ובפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה וחצי על האש הנמוכה ביותר.
+ שורים את חוטי הזעפרן ב4- כפות מים רותחים למשך 5 דקות, ומוסיפים לסיר יחד עם שיני השום. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה, עד שהרוטב יסמיך מאוד. מגישים עם באגט ויין לבן צונן.
מגיש: שפיר
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון