חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בון טון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סיני
מרק בון טון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סיני
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרק
6 כוסות מרק עוף טעים
1 כף יין לבן יבש
1/4 כפית זנגביל טחון
2 כפות בצל ירוק
מלח ופלפל שחור
חומרים לבצק
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1/2 כוס מים קרים
חומרים למלית
250 גרם חזה עוף טחון
1 כף יין לבן יבש
1 כף רוטב סוייה
1 כפית עמילן תירס
1/2 כוס תרד מבושל
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל החומרים עד לקבלת בצק אחיד גמיש. משהים בצד ל-10 דקות.מרדדים דק וחותכים לריבועים בגוגל 7+7 ס"מ.
מערבבים את כל חומרי המלית.שמים במרכז כל ריבוע בצק רבע כפית מליתוסוגרים את הבצק לפי ההסבר הזה:
מגלגלים פינה אחת של הבצק סביב המלית כמו שעוטפים סוכרייה בנייר,ואז נוצר משולש.
מחברים את שני קצות בסיס המשולש ומהדקים בעזרת טיפת מים.
מרתיחים כמות גדולה של מים בסיר,מוסיפים כף מלח. למים שרתחו מוסיפים את הקיסונים ומבשלים עד שהם צפים למעלה.מוציאים ושמים במסננת.
מחממים היטב את המרק ומוסיפים את היין,הזגנביל והבצל הירוק.מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את המרק ובתוכו הקיסונים.
תהנו.
מגיש: אורנה
מקור: סין
שתף את המתכון