הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרק
6 כוסות מרק עוף טעים
1 כף יין לבן יבש
1/4 כפית זנגביל טחון
2 כפות בצל ירוק
מלח ופלפל שחור
חומרים לבצק
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1/2 כוס מים קרים
חומרים למלית
250 גרם חזה עוף טחון
1 כף יין לבן יבש
1 כף רוטב סוייה
1 כפית עמילן תירס
1/2 כוס תרד מבושל
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל החומרים עד לקבלת בצק אחיד גמיש. משהים בצד ל-10 דקות.מרדדים דק וחותכים לריבועים בגוגל 7+7 ס"מ.
מערבבים את כל חומרי המלית.שמים במרכז כל ריבוע בצק רבע כפית מליתוסוגרים את הבצק לפי ההסבר הזה:
מגלגלים פינה אחת של הבצק סביב המלית כמו שעוטפים סוכרייה בנייר,ואז נוצר משולש.
מחברים את שני קצות בסיס המשולש ומהדקים בעזרת טיפת מים.
מרתיחים כמות גדולה של מים בסיר,מוסיפים כף מלח. למים שרתחו מוסיפים את הקיסונים ומבשלים עד שהם צפים למעלה.מוציאים ושמים במסננת.
מחממים היטב את המרק ומוסיפים את היין,הזגנביל והבצל הירוק.מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את המרק ובתוכו הקיסונים.
תהנו.
מגיש:
מקור: סין
שתף את המתכון