חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
20 גרם חמאה
200 גרם אספרגוס משומר, מסונן וחתוך לפיסות
1 כף קמח
3 כוסות חלב
2 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק פטריות
3 גבעולי פטרוסלינון קצוצים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
. בסיר מטגנים את הבצל בחמאה עד שייעשה שקוף.
2. מוסיפים את פיסות האספרגוס. בוחשים בעדינות, זורים את הקמח ובוחשים מעט.
3. יוצקים בהדרגה את החלב והמים ומביאים לרתיחה תוך בחישה איטית.
4. מוסיפים את אבקת המרק, הפטרוסלינון, המלח, הפלפל והשמנת ומבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה. בוחשים מדי פעם.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון