חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף צלויות בדבש ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא, טעים מאוד, מפלא לאירוח שישי!
שוקי עוף צלויות בדבש ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא, טעים מאוד, מפלא לאירוח שישי!
הוראות הכנה
מרכיבים
18 שוקי עוף
חומרים למרינדה:
1/5 כוס דבש
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ בלסמי
כפית חרדל
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
שיני שום בקליפתן משלושה ראשי שום
מלח, פלפל
חומרים להגשה:
זסטים - קליפות תפוז ללא החלק הלבן
כף רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה
מסירים את קצוות השוקיים ומושכים את הבשר מעט כלפי מטה (לא הכרחי).
מערבבים עם יתר החומרים של המרינדה ומשהים לשעתיים.
מעבירים לתבנית אפייה, מכסים בנייר אלומיניום, וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 40 דקות.
לאחר 40 דקות בתנור מסירים בזהירות!! את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות עד שישחים.
ניתן להגיש על מצע של אורז ולהוסיף תפ"א אפויים.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון