חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מצויינת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד מצויינת ועשירה מאוד!!! כדאי ושווה לנסות.
עוגת שוקולד מצויינת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד מצויינת ועשירה מאוד!!! כדאי ושווה לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 מעדני שוקולד באדי
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
100 גרם חבילת חמאה מומסת
חצי כוס חלב
6 ביצים
6 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לפני הכל מחממים את התנור ל 150 מעלות.
מערבבים בקערה גדולה את מעדני השוקולד, הסוכר, הקמח, חבילת החמאה, החלב, הביצים והקקאו ביחד.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה מערבבים במיקסר.
משמנים את התבנית בשמן ושופכים את התערובת לתוכה.
שמים בתנור שחומם לפני למשך כ 45 דקות בחום של 150-170 מעלות.
לפני שמוציאים את העוגה לבדוק עם סכין אם היא בשלה.
ברגע שהיא בשלה, מוציאים אותה מן התנור ועושים את הסירופ.
את הסירופ עושים בפינג'אן.שמים שוקולד מריר, שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ומערבבים עד שזה נהיה מוכן.
שופכים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ושמים על השיש להתקררות.
לא לכסות את העוגה בעודה מתקררת!!!!!!
כשעברו כ 30 דקות אפשר לכסות אותה עם נייר אלומיניום.
בתיאבון!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון