חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בקר בבצלים ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפש מתכון של מאכל מסוים שמשתמשים בו בתבלין- "כוכבי אניס".
פילה בקר בבצלים ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפש מתכון של מאכל מסוים שמשתמשים בו בתבלין- "כוכבי אניס".
הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח פילה בקר במשקל של כ- 1.5 ק"ג
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
לרוטב: 8 בצלי שאלוט קלופים
5 שיני שום שלמות
2 כוס ציר בקר או עוף
2 כוס יין אדום
קליפת לימון או תפוז
מקל קינמון
2 כוכבי אניס
גבעול רוזמרין
מלח פלפל שחור גרוס
1 כף קורנפלור (לא חובה)
אופן ההכנה
1.לפילה:מגלגלים את הנתח בהרבה פלפל שחור
מחממים מעט שמן במחבת כבדה ורחבה ומטגנים בה את הפילה תוך כדי גלגלולו במחבת 2-3 מכל צד סה"כ 10 דק' עד שהוא שחום יפה מוציאים ושומרים מכוסה (אפשר גם במקרר)עד להגשה
2.לרוטב:ממוסיפים שאלוט ושום לאותה מחבת ומטגנים כ-5 דק' עד לריכוך.מוסיפים ציר בקר יין ותבלינים,מקרצפים את המחבת מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים 10-15 דק' עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור בטמפט' החדר
3.מגישים:פורסים ל-6-8 פרוסות 3-4 ס"מ מחממים את הרוטב במחבת(אם צריך אפשר להסמיך בקורנפלור)מוסיפים נתחי בקר ל-2 דק' מגישים מיד
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון