הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו עוף טחון
1 תפו"א גדול
1 גזר
1 בצל גדול
כף פרורי לחם
1 ביצה
כף מרק עוף
חצי כף אבקת אפיה
חופן עלי כוסברה
חופן עלי פיטרוזיליה
חצי כפית חוואיג
אופן ההכנה
קוצצים דק מאד את כל הירקות ומערבבים עם העוף
לאחר מכן שוברים ביצה ומתבלים מערבבים טוב טוב
מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה
מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים ושטוחים {רצוי בידיים משומנות}
ומטגנים בשמן עמוק
נ.ב אני מוסיף את הקציצות לתבשיל או לרוטב וזה יוצא משגע
אפשר כמובן להקפיא חלק ולחמם בשעת הצורך
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון