הוראות הכנה
מרכיבים
נתח דג סלומון
שמנת לבשול
שום
בזילקום
פטריות
אגוז מוסקט
סוכר
אופן ההכנה
הכנת הרוטב
במחבת עמוקה מטגנים בחמאה את השום למשך דקה מוספים את הפטריות וממשכים לטגן מוספים מלח פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט וכפית סוכר ומצמצמים את הרוטב בחצי.
הכנת הדג מטגנים את הדג מכול צד במשח 2 דקות .
מעבירים לתבנית חסינת אש ויצקים את הרוטב על הדג .
מחנסים לתנור בחום של 250 מעלות למשך 15 עד 25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון