הוראות הכנה
מרכיבים
40 שוקי עוף קטנות
משרה:
1 כוס רוטב סויה
1 כוס מיץ תפוזים
רבע כוס חומץ בלסמי
חצי כוס שמן-זית
חצי כוס סוכר חום
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות
3 עלי דפנה
10 גבעולי טימין ( עלים בלבד)
מלח , פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.יום לפני ההכנה מערבבים את כל החומרים המשרה ומשרים
בהם את העוף למשך הלילה.
2.ביום הארוחה (אפשר בבוקר) מכניסים את התבנית מכוסה בנייר אלומניום
לתנור חם 180 מעלות למשך שעה לאחר מכן מורידים את הכיסוי
וממשיכים לאפות עוד כ-15-10 דקות עד שהרוטב סמיך והעוף קבל
את הצבע החום והיפה.
3 לפני ההגשה מחממים בחום נמוך 160 מעלות כ- 10 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון