הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות עדשים חומים שטופים ומושרים במים חמים
1 כוס קוואקר
מלח .פלפל שחור
כפית כמון
4 שיני שום טחון
מעט שמן זית
2 גיעולי סלרי
חופן פטרוזליה וקוסברה קצוצה יחד
אופן ההכנה
שוטפים את העדשים ומשרים במים חמים כ10 דקות
לאחר מכן שמים בסיר עם מים סלרי מלח ושום טחון מרתיחים כ10 דקות מוסיפים את כוס הקוואקר שמן זית והתבלינים עד שמסמיך מוסיפים בסוף את הפטרוזליה והכוסברה ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות וסוגרים מגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון