חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים קטנים חמוצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח לקבל מתכון להחמצת חצילים קטנים סגולים.
חצילים קטנים חמוצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח לקבל מתכון להחמצת חצילים קטנים סגולים.
הוראות הכנה
מרכיבים
20 חצילים ננסיים
מים
2 כפות מלח גס
7 גזרים קלופים ומגורדים בפומפייה
8 שיני שום כתושות
1 כוס שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית סוכר
לתחמיץ :
2 כוסות מים
1 כוס חומץ בן-יין
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
פלפל אדום חריף
אופן ההכנה
רוחצים את החצילים.
ממלאים בסיר מים ומוסיפים 2 כפות מלח גם.מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את החצילים ומבשלים כ-5 דקות.מעבירים למסננת.
בקערה נפרדת מערבבים את הגזר המגורד, שום,שמיר, מלח,פפלפל שחור
.פלפל חריף קצוץ ואת הסוכר.
חורצים חריץ לאורך כל חציל וממלאים בתערובת הגזר.
מסדרים את החצילים בתוך צנצנת זכוכית. מערבבים מים,חומץ,שמן ומלח,סוכר ופלפל חריף,יוצקים את הכל לתוך הצנצנת עם החצילים עד לכיסויי.
החצילים מוכנים כעבור שלושה ימים.
למחרת ההכנה רצוי לטעום ולתקן את הטיבול אם צריך.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון