הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שוקי עוף
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס מים
מלח, פלפל
פפריקה מתוקה
1/2 כוס צימוקים
אופן ההכנה
מנקים ומנגבים את שוקי העוף ושמים אותם בשקית צליה (קוקי) המונחת בתוך תבנית.
מערבבים יין עם המים והתבלינים לפי הטעם.
יוצקים את הנוזלים לתוך השקית.
מוסיפים את הצימקוים וסוגרים את השקית.
עושים חתך קטנטן בחלקה העליון של השקית כדי שהאדים יוכלו לצאת.
אופים התנור בחום 200 מעלות במשך כ-40 דקות.
פעם אחת במשך הצליה הופכים את השוקיים.
נהדר עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון