הוראות הכנה
מרכיבים
5 דגי אמנון
1 כפית מלח
קמח
100 גרם אגוזים קצוצים
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לרחוץ את הדגים ולנגב היטב. לזרות עליהם מלח ולהשהות מספר דקות.
לטבול את הדגים בקמח ולטגן משני הצדדים עד לגוון זהוב.
לחצות את הדגים לאורך ולהוציא את האדרות.
לשמן תבנית אפיה מלבנית במעט משמן הטיגון ולהניח שכבת דגים מטוגנים וחצויים.
לפזר על הדגים את האגוזים הקצוצים ולכסות בשכבת הדגים הנותרים.
לאפות בתנור חם כ-15-20 דקות.
לפזר פטרוזיליה קצוצה
להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון