הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג אספרגוס או קופסא אחת
2 כפות מרגרינה
2 כפות קמח
מעט אגוז מוסקט
מלח, פלפל
1/2 כוס חלב
2 חלמונים
אופן ההכנה
לסנן את האספרגוס ולחתוך לחתיכות כ-2 ס"מ
להמיס מרגרינה, להוסיף קמח ולבחוש מבלי להשחים.
להוסיף חלב קר תוך כדי בחישה עד שהרוטב סמיך וחלק.
להוסיף תבלינים ואת האספרגוס ולבשל כ-10 דקות על אש נמוכה.
להניח 2 חלמונים בקערית הגשה, לצקת מעט מהאספרגוס ולבחוש. לצקת את השאר לבחוש ולהגיש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון