חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה בפרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה גם שעועית צהובה.
שעועית ירוקה בפרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה גם שעועית צהובה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה
3 כפות חמאה
3 כפות פירורי לחם
מלח, קורט סוכר
מים
אופן ההכנה
להסיר את הסיבים משני צידי התרמיל
לשים את השעועית בסיר ולצקת מים עד לגובה השעועית.
להוסיף מלח וקורט סוכר ולבשל עד שהשעועית רכה אבל עדיין פריכה.
לסנן היטב.
להתיך חמאה במחבת, להוסיף את פירורי הלחם עד קורט מלח ולטגן בבחישה מתמדת עד לגוון חום (להיזהר שלא יישרף)
להוסיף את השעועית המבושלת ולערבב קלות, עד שכל השעועית מכוסה בפירורים.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון