חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לרוטב:
1 כפית זנגביל
4 שיני שום
3 כפות רוטב סויה ( סיני) של אוסם
3 כפות יין לבן יבש
2 כפות חומץ.
מלח פלפל
2 כפות סוכר
בצל ירוק קצוץ
1 כפית שמן שומשום.
העיקר
כמובן חציל בינוני טרי ללא גרעינים
אופן ההכנה
א. את כל החומרים לרוטב להכניס לסיר
פרט לשמן השומשום והבצל הקצוץ להגיע לידי רתיחה קלה ולכבות את האש.
ב.קולפים את החצילים ופורסים לרצועות של 2 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק.
עד לקבלת גוון צבע מעט חום ומעבירים לרוטב. מפזרים את
הבצל הקצוץ על הרצועות אשר בתוך הרוטב.וומזליפים את שמן השומשום.
אפשר לאדות את החצילים בכלי אידוי במקום לטגן.
אפשר להוסיף חומץ ויין לבן לפי הטעם אין הכמות הרשומה מחייבת
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון