הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לרוטב:
1 כפית זנגביל
4 שיני שום
3 כפות רוטב סויה ( סיני) של אוסם
3 כפות יין לבן יבש
2 כפות חומץ.
מלח פלפל
2 כפות סוכר
בצל ירוק קצוץ
1 כפית שמן שומשום.
העיקר
כמובן חציל בינוני טרי ללא גרעינים
אופן ההכנה
א. את כל החומרים לרוטב להכניס לסיר
פרט לשמן השומשום והבצל הקצוץ להגיע לידי רתיחה קלה ולכבות את האש.
ב.קולפים את החצילים ופורסים לרצועות של 2 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק.
עד לקבלת גוון צבע מעט חום ומעבירים לרוטב. מפזרים את
הבצל הקצוץ על הרצועות אשר בתוך הרוטב.וומזליפים את שמן השומשום.
אפשר לאדות את החצילים בכלי אידוי במקום לטגן.
אפשר להוסיף חומץ ויין לבן לפי הטעם אין הכמות הרשומה מחייבת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון