חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב שום לפיצה כמו בפיצריות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שום לפיצה כמו בפיצריות אדום כזה...
רוטב שום לפיצה כמו בפיצריות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שום לפיצה כמו בפיצריות אדום כזה...
הוראות הכנה
מרכיבים
כפיות שמן זית
1/2 כוס בצל חתוך דק דק דק
1 פלפל ירוק בינוני חתוך לפרוסות דקות
3 שיני שום, גדולות , כתושות
1.5 כוסות מים
קופסה גדולה של רסק עגבניות
1/2 כפית בזיליקום מיובש
1/2 כפית אורגנו
1 כפית פטרוזיליה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שפכו את השמן לתוך מחבת גדולה ועמוקה על חום בינוני. הוסיפו את הבצל והפלפל הירוק, ערבבו ובשלו למשך 5 דקות.
הוסיפו את השום והמשיכו לבשל תוך כדי עירבוב, עד שהירקות רכים.
הוסיפו את המים וערבבו פנימה את רסק העגבניות. הוסיפו את התבלינים, הורידו את עוצמת האש, ובשלו למשך כ20 דקות או עד שהרוטב סמיך מספיק.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון