הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
27 גרם מרגרינה
100 גרם אבקת סוכר
2 חלמונים
375 גרם קמח
75 גרם שקדים טחונים
65 גרם אילסרים טחונים
מעט תמצית וניל
קורט קינמון
גרידת לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
להקציף את המרגרינה עם אבקת הסוכר.
להוסיף בהדרגה את החלמונים, ובהמשך את שאר החומרים.
לתת מנוחה של חצי שעה.
ליצור גלילים דקים מהבצק (ליצור סהרון).
להניח בתבנית, מעל נייר אפיה .
לאפות בחום של 180 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון