חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף וכרישה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף וכרישה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 ק"ג כרעיים
50 גרם בלובנד
2 כפות שמן
4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
250 גרם כרישה פרוס לפרוסות(רק החלק הלבן)
מלח ופלפל
1 קופסא עגבניות קלופות
בזיליקום לטעם
250 גרם פטריות פרוסות
1 כף רסק עגבניות מהול במעט מים
אופן ההכנה
רוחצים ומנגבים את חלקי העוף.
בסיר רחב ושטוח מחממים את הבלובנד והשמן ומשחימים את חלקי העוף.מוציאים את העוף ובאותו שמן מטגנים את הבצלים כ-5 דקות.מוסיפים לבצל את פרוסות הכרישה וממשיכים בטיגון עוד כ-5 דקות.מתבלים במלח ופלפל,מוסיפים את העגבניות והבזיליקום.מחזירים את העוף ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.בסיר נפרד מבשלים את הפטריות ורסק העגבניות כ-10 דקות.מערבבים עם הכרישה.מגישים בתוספת אורז.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון