חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה שוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה שוקולד מבית דודו אוטמזגין... נהדר
סופלה שוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופלה שוקולד מבית דודו אוטמזגין... נהדר
הוראות הכנה
מרכיבים
200גר’ שוקולד מריר
200גר’ חמאה מומסת
½ כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות קמח
¼ כוס סוכר
5 חלבונים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בחמאה.
טורפים ביד אחת את הסוכר והחלמונים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
בתנועת קיפול מוסיפים למסה את הקמח.
מקציפים בנפרד את החלבונים עם ¼ כוס הסוכר ומוסיפים למסה בתנועת קיפול.
מוזגים לתבנית ואופים כ 45 – 40 ד' בחום של 180 מעלות.
מקררים מגישים עם אבקת סוכר מעל
מגיש: קרןנ
מקור: דודו אוטמזגין
שתף את המתכון