הוראות הכנה
מרכיבים
5 ק"ג ספריבס מחולקות לצמדים
1 ליטר מים
1 ק"ג סוכר
50 מ"ל רוטב צ'ילי חריף מתוק
250 מ"ל חומץ בן יין אדום
250 מ"ל קטשופ
250 מ"ל דבש טהור
250 מ"ל רוטב HP
2 לימונים ירוקים
3 כפיות מלח גס
½ כוס קפה שחור
1 פלפל חריף ירוק
2 עגבניות בשלות
20 שיני שום
1 צרור כוסברה טרייה
אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם הסוכר ליצירת סירופ סוכר. מוסיפים לסירופ את רוטב הצ'ילי, החומץ, הקטשופ, הדבש ורוטב ה-HP. טוחנים את כל שאר המרכיבים (למעט הספריבס) במעבד מזון ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומסירים מן האש.
מבשלים את הספריבס בתוך מים עם קצת רוטב ביחס של 1 ל-3 בתוך תנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך שעתיים ולאחר מכן מסננים. בעת ההגשה מרתיחים את הספריבס ברוטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף מתן אברהמס ממסעדת אודיאון
שתף את המתכון