הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה,ביצים,חומום,שעועית,חיטה,בצל ,בשר ראש,גידים,מלח,פלפל שחור,פלפלת מתוקה ביצים
אופן ההכנה
חותחים הבשר לקוביות ואת הגידים מחממים סירעם שמן ותגנים מכול הצדדים.
מוסיפים את השועית והחומוס את תפוחי האדמה מוספים מים עד כיסוי החומרים מתבלים לפי הטעם פלפלת אדומה יש להוסיף שתי כפות בנוניות פלפל לפי הטעם ומלח.
את החיטת מבשלים בשיר קטו מוסיפים מלח פלפל בצל שום בסוף הבשול מכנסים לסקית בשול
ולסיר החמין מנקבים מספר חורים בצד העליון של הסקית
מבשלים במשך שעתים מעבירים לפלטת שבת לילה עד הסעודה מכסים את הסיר במגבת אם יש צורך מדי פעם להוסיף מים לא יותר מדי החמין צריך להיות יבש במידה כי הוא מתבשל יותר על המיצים שהבשר והגידים מפרישים
בתאבון.
זה אחד החמינים שמלקקים את הסיר בסוף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון