הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם מוח עגל חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
15 קלמארי שלמים ונקיים (גוף ללא ראש)
מעט שמן זית
שני חופנים עלי חסה
מעט חומץ בלסמי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
זילוף קל של שמן שומשום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בקערה קטנה שמים את הקלמארי יחד עם שמן השומשום ורוטב הצ'ילי ומניחים בצד כשעה. מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את השום, מערבבים ומיד מוסיפים את המוח. מטגנים היטב מכל הכיוונים, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומסירים מהאש. מצננים. ממלאים את הקלמארי במוח המטוגן. מניחים על הגריל כדקה מכל צד.
במרכז צלחת ההגשה מניחים חופן עלי חסה. עליהם מזליפים מעט שמן זית ומעט חומץ בלסמי. מניחים מעל את הקלמארי הצרוב ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון