חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת שפונדרה וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה אך דורש זמן ארוך לאפיה איטית בתנור - כיף אמיתי בחורף
קדרת שפונדרה וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה אך דורש זמן ארוך לאפיה איטית בתנור - כיף אמיתי בחורף
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל בינוני, 2 תפו"א, בטטה גדולה, חצי כוס יין אדום, רבע כוס ברנדי משובח, פטריות פורטבלה,
קמח לקימוח הבשר, שתי שדרות שפונדרה חתוכות, חרדל דיז'ון,
ענף רוזמרין, אבקת ג'ינג'ר, זעפרן,
כוס גרגירי חומוס יבש (או קפוא)
אפשר להוסיף 2-3 עצמות מח
אופן ההכנה
מערבבים את היין הברנדי הג'ינג'ר והחרדל למשרה ומניחים בתוכה את הבשר למשך לילה.
לאחר ההשרייה מיבשים את הבשר ומקמחים
מטגנים את הבשר המקומח עד להשחמה
בקדירה חסינת אש ואטומה מניחים שכבה של חומוס ריבועים גסים של תפו"א, בטטות ופוטבלה
מעל מניחים את הבשר (והעצמות )ומעליו שכבה נוספת
מפזרים מעל את עלי הרוזמרין והזעפרן ושופכים את המשרה על כל התערובת
אופים בתנור בחום בינוני במשך כחמש שעות עד שהבשר מתפרק מהעצמות
מגיש: אורןב
מקור: עצמי
שתף את המתכון