הוראות הכנה
מרכיבים
בצל בינוני, 2 תפו"א, בטטה גדולה, חצי כוס יין אדום, רבע כוס ברנדי משובח, פטריות פורטבלה,
קמח לקימוח הבשר, שתי שדרות שפונדרה חתוכות, חרדל דיז'ון,
ענף רוזמרין, אבקת ג'ינג'ר, זעפרן,
כוס גרגירי חומוס יבש (או קפוא)
אפשר להוסיף 2-3 עצמות מח
אופן ההכנה
מערבבים את היין הברנדי הג'ינג'ר והחרדל למשרה ומניחים בתוכה את הבשר למשך לילה.
לאחר ההשרייה מיבשים את הבשר ומקמחים
מטגנים את הבשר המקומח עד להשחמה
בקדירה חסינת אש ואטומה מניחים שכבה של חומוס ריבועים גסים של תפו"א, בטטות ופוטבלה
מעל מניחים את הבשר (והעצמות )ומעליו שכבה נוספת
מפזרים מעל את עלי הרוזמרין והזעפרן ושופכים את המשרה על כל התערובת
אופים בתנור בחום בינוני במשך כחמש שעות עד שהבשר מתפרק מהעצמות
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון