הוראות הכנה
מרכיבים
240 גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
11/2 כפיות סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
11/2 כפיות קינמון
560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי.
* בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
* מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.
* מחממים תנור ל180- מעלות.
* בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ15- דקות. יש להיזהר מאפיית יתר.
* מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון