חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון עטוף באצות נורי מטוגן ומוגש עם סלט ירוק בשני רטבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון עטוף באצות נורי מטוגן ומוגש עם סלט ירוק בשני רטבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סלמון במשקל 100 גרם
1 אצת נורי
מעט סויה
חופן עלי בייבי
1 פטרייה פרוסה דק
מעט בצל ירוק חתוך לרצועות
חופן נבטים
1 צנון פרוס דק
1 כף שמן בצל ירוק (ע"ע נושא "שמנים מתובלים" בפורום)
זילוף רוטב מיונז עם ווסאבי (ע"ע מתכון נפרד)
זילוף שמן בצל ירוק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
פורשים את האצה על משטח העבודה כאשר הצד המבריק כלפי מטה. מברישים את הצד המחוספס ברוטב סויה. מניחים את נתח הסלמון בקצה ומגלגלים תוך כדי הידוק לגליל. מניחים בצד כאשר התפר כלפי מטה. מערבבים בקערה את כל הירקות עם כף שמן בצל ירוק ומניחים במרכז צלחת ההגשה. מחממים את השמן במחבת ומטגנים ת האצה המגולגלת היטב מכל הכיוונים. מוציאים מהמחבת ופורסים לפרוסות שניתן להעמיד בצלחת (באלכסון וישר). מזליפים מעט רוטב מיונז עם ווסאבי מסביב לצלחת ומעט שמן בצל ירוק ומניחים את הסלמון מסביב לסלט שבמרכז.
מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של שף ג
שתף את המתכון