הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר´ בשר פילה
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
250 גר´ פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כוס רוטב בשמל ( רביחה של שמנת מתוקה עם 2 כפות קמח)
5 כפות שמנת חמוצה
30 גר´ חמאה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
5 כפות ברנדי
אופן ההכנה
פורסים את הבשר לרצועות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים למספר שעות.מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה, מוסיפים את הברנדי ומציתים, מסירים מהאש ומניחים במקום חם.
מוסיפים עוד מעט חמאה למחבת, ומטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להתאדות הנוזלים.מוסיפים את רוטב הבשמל, השמנת החמוצה מלח ופלפל לפיהטעם, מערבבים תוך כדי גירוד תחתית המחבת כ- 5 דקות.מוסיפים את הבשר מביאים לרתיחה ומגישים.מגישים בתוספת אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון