חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס בננה עם פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס בננה עם פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה(או מרגרינה) קרה
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 ביצה
1כוס (140 גרם)קמח
0.5 שקית אבקת אפיה
כ-3 בננות בשלות מאוד
1 כפית תמצית וניל
לפרורים
50 גרם חמאה
0.5 כוס ( גרם70)קמח
3 קפות (45גרם) סוכר
1 כפית קינמון או תמצית וניל
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינני (180 מעלות).
1.הפירורים--חותחים את החמאה לקוביות קטנות ושמים לקערה. מוסיפים את השאר מרחיבים ומעבדים קלות בידיים רק עד שנוצרים פירורים עבים.
2.המאפינס--שמים בקערה המערבל או מעבד מזון עם וו הלישה את החמאה וסוכר ומעברים כ-2 דקות.מוסיפים את הביצה,מעבדים כדקה נוספת,מסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עוד כמחצית הדקה, עד לקבלת בצק אחיד.מוסיפים פנימה את הבננות ואת תמצית הווניל ומערבבים ידנית.
3.יוצקים לשקע התבנית את הבצק עד לשלושה-רבעם מגובהם ומסדרים מלמעלה את הפירורים.אופים כ-20 דקות,עד שהפירורים זהובים והמאפים יציבים.המאפינס מוחנים כשקיסם המוכנס למרכזם יוצא נקי.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון