חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגרול בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגרול בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
2 גבעולי סלרי צעירים
1/2 כרוב קטן
2 בצלים ירוקים
1 קופסה נבטים
1 כף עמילן תירס
1/3 כוס מים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן
3 שיני שום קטנות, קצוצות
1/4 כפית זנגביל קצוץ דק או טחון
1/2 כפית מחוקה מלח
פלפל לבן
פלפל שחור
לבצק:
500 גרם עלי פילו מוכנים (18 עלים)
2 כפות שמן
לבירוש: 1 ביצה טרופה עם מעט מים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. חותכים את הגזר, הסלרי, הבצל הירוק והכרוב לרצועות דקות.
3. בוללים בקערית את עמילן התירס עם מעט מים,
מוסיפים את יתרת המים ורוטב הסויה ושומרים בצד.
4. מחממים במחבת רחבה ועמוקה את השמן,
מוסיפים את השום והזנגוויל ומטגנים מעט.
מוסיפים את הירקות הקשים- הגזר והסלרי.
מטגנים עד שיתרככו.
מוסיפים את יתרת הירקות ומטגנים עד שיתרככו, אך ישמרו על פריכות.
5. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים למחבת את תערובת העמילן,
בוחשים עד שהרוטב מסמיך מעט, מסירים מהאש ומצננים.
6. חוצים עלה פילו לרוחב לשני מלבנים, ומברישים בשמן.
מקפלים כל מלבן לשניים לקבלת ריבוע .
מניחים במרכז כל ריבוע כף מחוקה מהמלית
מגלגלים לגלילה ומברישים את השוליים בביצה.
7. עורכים בתבנית אפייה מלבנית גדולה, כשה"תפר" כלפי מטה,
אופים 20 -25 דקות עד שמזהיב.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון