הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי פרג:
1+ ¼ כוס חלב
1 כוס סוכר
50 גר חמאה
1 לימון מגורד
3 כוסות פרג
1 ביצה
אופן ההכנה
מרתיחים חלב, סוכר, גרידת לימון, חמאה.
מכבים את האש, מוסיפים את הפרג ואח"כ את הביצה.
נותנים למילוי להתקרר.
אופן הכנת קרנץ פרג:
אותו אופן הכנה כמו קרנץ שוקולד.
אפיה 170 מעלות במשך 40 דקות.
בגמר האפייה מורחים שכבה דקה של סירופ סוכר.
מילוי חלבה ושוקולד בלגי:
משטחים את בצק השמרים למלבן בגודל של 30 ס"מ על 10 ס"מ.
ממיסים חלבה במיקרוגל, מורחים שכבה דקה ומפזרים מטבעות שוקולד בלגי חלב.
מגלגלים ל- 2 גלילות שלמות ולא חצויות וקולעים צמה אחת משתיהן.
אופים 40 דקות ב- 170 מעלות.
אין למרוח סירופ סוכר בסוף!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון