חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לתבנית מרובעת 21*21 או תבנית פיירקס מלבנית 30*18
2 ו- 1/2 כוסות חלב
3/4 כוס סוכר
5 חלמונים
25 גר’ ג’לטין
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב ומחצית מכמות הסוכר ומעבירים את הנוזל החם לקערה נפרדת.
בקערת המיקסר, מקציפים למשך דקה, את החלמונים ושארית הסוכר ומוסיפים לחלב הרתוח.
מניחים את קערת החלב והחלמונים בתוך סיר שבתוכו מעט מים ומבשלים על האש עד הסמכה.
מוציאים את הקערה מהסיר, מוסיפים את הג'לטין, מערבבים ונותנים להתקרר מחוץ למקרר למשך שעה.
מקציפים את מיכלי השמנת מתוקה עד 80% הקצפה ("הקצפה רכה") ואת החלב, סוכר והחלמונים עם הג'לטין, מקפלים לתוך השמנת.
יוצקים לתוך תבנית הפיירקס ומכניסים למקרר למשך שעה.
בטרם ההגשה, מעטרים באגוזי מלך קצוצים ומעט סירופ שוקולד מעל ומגישים.
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון