חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם הודי מעולה ופשוט בשם נאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם הודי מעולה ופשוט בשם נאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
16 יחידות נאן :
500 גרם קמח תופח
2 כפיות שטוחות של מלח שולחן
4 כפות יוגורט מעולה
230 מ"ל מים פושרים
גוש חמאה בשביל למרוח בהגשה
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש (אפילו אם זה מגיע ל350 מעלות).
מערבבים קמח ומלח היטב ומוסיפים את היוגורט ואת המים בהדרגה עד לקבלת מירקם נעים , רך וקצת דביק.
מניחים בצד למשך שעה.
לאחר שעה מחלקים את הבצק ל 16 חתיכות שוות בגודל ומרדדים כל אחת לעובי של 1 ס"מ ואורך לפי גודל החתיכה , אני ממליץ על הצורה המקורית – אליפסה.
מכניסים לתנור לחלק העליון והחם ביותר למשך 50 שניות מכל צד !!! בבקשה לא לעזוב את התנור ולהיות ערניים לגביי הלחם כי הוא מסוגל להישרף בשניות ספורות מעל המידה הרצויה.
מוציאים ומורחים את החמאה בכמות נדיבה ניתן לפזר מעל צ'ילי , גרגירי חרדל , עשבי-תיבול ועוד פינוקים.
לנגב ברוטב שנישאר ....בתאבון
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון