הוראות הכנה
מרכיבים
לביצי השלג:
4 חלבונים
קמצוץ מלח
750 מ"ל חלב
כפית סוכר
לקרם פטיסייר:
4 חלמונים
תוכן של חצי מקל וניל
100 ג' סוכר
לקישוט:
בשר פסיפלורה
אופן ההכנה
לביצי השלג:
מקציפים את החלבונים עם המלח והסוכר עד להתקשות
מכניסים את החלב לסיר ומביאים כמעט עד רתיחה
יוצרים מהחלבונים המוקצפים צורה של ביצה בעזרת שתי כפיות קינוח
מניחים את ה"ביצים" שהכנו בתוך החלב , להקפיד שלא יגעו זו בזו
מבשלים כל "ביצה" במשך דקה מכל צד
מוציאים את ה"ביצים" ומסננים על נייר מגבת
ל"מרק"
את החלב שנותר מסננים לתוך סיר קטן ומוסיפים את הוניל
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים והסוכר, מוסיפים לסיר עם החלב ומבשלים עד להסמכה. לא להרתיח!!
כשמסמיך מסננים ומצננים
מניחים את ביצי השלג בתוך המרק
מקשטים במיץ פסיפלורה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון