חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצי שלג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצי שלג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לביצי השלג:
4 חלבונים
קמצוץ מלח
750 מ"ל חלב
כפית סוכר
לקרם פטיסייר:
4 חלמונים
תוכן של חצי מקל וניל
100 ג' סוכר
לקישוט:
בשר פסיפלורה
אופן ההכנה
לביצי השלג:
מקציפים את החלבונים עם המלח והסוכר עד להתקשות
מכניסים את החלב לסיר ומביאים כמעט עד רתיחה
יוצרים מהחלבונים המוקצפים צורה של ביצה בעזרת שתי כפיות קינוח
מניחים את ה"ביצים" שהכנו בתוך החלב , להקפיד שלא יגעו זו בזו
מבשלים כל "ביצה" במשך דקה מכל צד
מוציאים את ה"ביצים" ומסננים על נייר מגבת
ל"מרק"
את החלב שנותר מסננים לתוך סיר קטן ומוסיפים את הוניל
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים והסוכר, מוסיפים לסיר עם החלב ומבשלים עד להסמכה. לא להרתיח!!
כשמסמיך מסננים ומצננים
מניחים את ביצי השלג בתוך המרק
מקשטים במיץ פסיפלורה
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון