חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות ללא גלוטן... צריך להוסיף?!
סופגניות ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות ללא גלוטן... צריך להוסיף?!
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ 3 כוסות קמח מרמולייט
2 כפיות שמרים
קורט סודה לשתיה
כפית חמאה
4 כפות גדושות סוכר
2 גביעי אשל / לבן
2 ביצים
קורט מלח
½ 2 כפיות תמצית רום
שמן לטיגון
אבקת סוכר
ריבה / שוקולד / ריבת חלב או כל מילוי אחר.
אופן ההכנה
שופכים את גביעי האשל עם תמצית הרום ומערבבים לפיזור אחיד של התמצית.מפסיקים ערבוב, מוסיפים קורט מלח, קמח, חמאה, קורט סודה לשתיה, שמרים, ביצים, סוכר. חשוב להכניס את השמרים היבשים עם הקמח ולמנוע מגע ישיר עם קורט המלח. לשים עד לקבלת מרקם אחיד.
מניחים את הבצק בצד לשעה ומאפשרים לו לתפוח (עדיף לכסות עם בד לח).
בסיר עמוק, מחממים שמן לחום בינוני (לא גבוה!!!). ניתן לקחת חתיכה קטנה של בצק שמתקבל בצורה דביקה ולבדוק את חום השמן. מידת החום הרצויה היא שהבצק מקבל כתמים חומים בהירים רק לאחר כמעט חצי דקה בשמן עמוק.
חשוב לדעת: הבצק תופח במהלך הטיגון ולרוב הסופגניות מתהפכות מעצמן. בקבלת צבע חום כהה אחיד (כהה יותר מסופגניות רגילות) יש להוציא מהשמן. ניתן לבדוק את המרקם הפנימי ע"י שיפוד. אם השיפוד יוצא לח או עם בצק, צריך להחזיר את הסופגניה לטיגון. כמות בצק של ארבע כפות מספיקה לסופגניה שלמה.
ממלאים בכל טוב, מפזרים אבקת סוכר ומתגאים על יצירה ביתית.
מגיש:
מקור: התאמה אישית
שתף את המתכון