הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עלי תרד טריים, שטופים, מסוננים ויבשים
75 גרם חמאה מחולקת ל-3 מנות של 25 גרם כל אחת
2 מיכלים שמנת מתוקה
מעט גבינת רוקפור מפוררת
2 שיני שום חצויות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לסיר בינוני מכניסים את התרד עם מנה אחת של חמאה. מערבבים היטב ומוסיפים את השום. מבשלים כך ביחד עד שהתרד מתרכך וניחוח נעים של שום מתפשט לו בחלל החדר. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון יחד עם מיכל אחד של שמנת מתוקה ועוד מנת חמאה. מעבדים למחית חלקה. מחזירים לסיר ומביאים, על אש קטנה, לביעבוע קל. מוסיפים את יתרת החמאה והשמנת המתוקה ומבשלים כך על סף רתיחה כחמש דקות.
מגישים חם עם מעט גבינת רוקפור מפוררת במרכז הצלחת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון