הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
חצי קג בשר בקר
שתי פרוסות לחם שחור יבש
1 ביצה
כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
לרוטב:
3 כפות שמן
1 כף קמח
קופסת רסק קטנה
שתי כוסות מים קרים
כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
לבשר הטחון מוסיפים את הביצה, הלחם שהושרה במים ונסחט, כפית מלח ופלפל.
יוצרים כדורים קטנים.
מחממים שמן בסיר .
מוסיפים את הקמח ומטגנים מעט.
מוסיפים את הרסק וממשיכים לטגן.
בהדרגה מוסיפים את המים הקרים ובוחשים.
מוסיפים את הסוכר.
מביאים לרתיחה ומכניסים את הקציצות.
מבשלים חצי שעה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון