חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סול בחמאה ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סול בחמאה ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי סול גדולים
חלמון מביצה אחת
4 כפות קמח
חמאה לטיגון
2-3 כפות שקדים קלויים וקצוצים
2 כפות מיץ לימון
מלח, פלפל
3 כפות מים
אופן ההכנה
לנקות את הדגים, לנגב במגבת ניר.
לטרוף בקערה את חלמון הביצה עם המים
בצלחת שטוחה לערבב קמח, מלח, פלפל.
לבחבת להמיס את המחאה, לטבול כל דג בבלילת החלמון, לצפות בקמח ולטגן בחמאה על אש בינונית.
לאחר הטיגון מניחים את הדגים על מגבת ניר לספיגת השומן.
בחמאה שנותרה משחימים את השקדים הקצוצים ומערבבים.
אחרי דקה יוצקים את מיץ הלימון על השקדים.
לסדר את הדגים על צלחת הגשה ולפזר עליהם את השקדים.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון