הוראות הכנה
מרכיבים
היחס הוא אחד לאחד סוכר ועגבניות שרי.
לתיבול נעטוף ב"גזה" גרגירי פלפל צבעוניים וכוכב אניס ונקשור כמעין שק.
אופן ההכנה
יש לשים את העגבניות- שלמות יחד עם הסוכר והתבלינים בתוך סיר ולבשל על להבה נמוכה.
לבשל כמחצית השעה מתחילים לבדוק מדי פעם האם הריבה מוכנה.
בדיקת הריבה - יש לשמור צלחת במקפיא בזמן בישול הריבה ולבדוק ע"י מזיגה של כפית ריבה על הצלחת ולהטות את הצלחת, אם הריבה נוזלת מיד היא אינה מוכנה ואם הטיפה יציבה ונקרשת מהר- הריבה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון