חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט דג מעושן על עלי בייבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט דג מעושן על עלי בייבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
150 גרם דג מקרל מעושן
1 כף בצל, קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות חומץ בן יין אדום
4 כפות מיונית
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח, פלפל שחור
קישוט
עלי בייבי
רבע כוס שמן
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
הכנה
מפוררים את המקרל המעושן לתוך קערה. מורידים את העור ומסלקים עצמות אם מוצאים אותן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה. יוצקים פנימה את החומץ ומערבבים. מוסיפים את המיונית ושוב מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק וכן במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
עורכים על צלחת מעט עלי בייבי. יוצרים "טבעת" בגובה 4 ס"מ מכוס פלסטיק דקה ומורידים את התחתית שלה בעזרת סכין יפאנית. מניחים את הטבעת על העלים ודוחסים לתוכה את תערובת הדג. מרימים את הטבעת ונוצר גליל עם הסלט, כמו בצילום.
מערבבים את השמן עם הפפריקה ורוטב הצ'ילי. מקשטים את הצלחת בנקודות של הרוטב האדום.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון