הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
150 גרם דג מקרל מעושן
1 כף בצל, קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות חומץ בן יין אדום
4 כפות מיונית
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח, פלפל שחור
קישוט
עלי בייבי
רבע כוס שמן
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
הכנה
מפוררים את המקרל המעושן לתוך קערה. מורידים את העור ומסלקים עצמות אם מוצאים אותן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה. יוצקים פנימה את החומץ ומערבבים. מוסיפים את המיונית ושוב מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק וכן במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
עורכים על צלחת מעט עלי בייבי. יוצרים "טבעת" בגובה 4 ס"מ מכוס פלסטיק דקה ומורידים את התחתית שלה בעזרת סכין יפאנית. מניחים את הטבעת על העלים ודוחסים לתוכה את תערובת הדג. מרימים את הטבעת ונוצר גליל עם הסלט, כמו בצילום.
מערבבים את השמן עם הפפריקה ורוטב הצ'ילי. מקשטים את הצלחת בנקודות של הרוטב האדום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון