הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות מיובשות קצוצות דק
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות בתוספת בזיליקום
½1 כפות רסק עגבניות
1 קופסא של שעועית לבנה מבושלת ברוטב עגבניות (יחד עם הרוטב)
1 כף אבקת מרק עוף
1 גזר פרוס דק
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
2 כפות עמבה
1 כף ממרח קארי אדום
1 כף ממרח חזרת
חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
שמן לטיגון (בערך ½1 כפות)
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי וממשיכים לטגן ביחד כדקה. מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב ומוסיפים מים כדי ¾ גובה הסיר. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, העגבניות המיובשות, השעועית עם הרוטב ואבקת המרק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העמבה, החזרת והקארי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה שנייה. מוסיפים את השמיר, הפטרוזיליה והכוסברה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון