חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית עם עמבה וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב אולי נשמע מוזר (לחלככם אולי אפילו דוחה). תאמינו לי, שילוב מנצח.
מרק שעועית עם עמבה וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב אולי נשמע מוזר (לחלככם אולי אפילו דוחה). תאמינו לי, שילוב מנצח.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות מיובשות קצוצות דק
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות בתוספת בזיליקום
½1 כפות רסק עגבניות
1 קופסא של שעועית לבנה מבושלת ברוטב עגבניות (יחד עם הרוטב)
1 כף אבקת מרק עוף
1 גזר פרוס דק
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
2 כפות עמבה
1 כף ממרח קארי אדום
1 כף ממרח חזרת
חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
שמן לטיגון (בערך ½1 כפות)
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי וממשיכים לטגן ביחד כדקה. מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב ומוסיפים מים כדי ¾ גובה הסיר. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, העגבניות המיובשות, השעועית עם הרוטב ואבקת המרק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העמבה, החזרת והקארי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה שנייה. מוסיפים את השמיר, הפטרוזיליה והכוסברה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון