חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף ברוטב תמר הינדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף ברוטב תמר הינדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כרעי עוף מחולקות ל-2
½ כוס רוטב תמרהינדי
¼ כוס רוטב מנגו חריף
1 בצל חתוך לרבעים לאורך ופרוס
2 שיני שום קצוצות
¾ כוס יין לבן יבש
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כף שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את העוף על צד העור קודם עד להשחמה ולאחר מכן הופכים, שוב עד להשחמה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום ולאחר כחצי דקה מוסיפים את היין. בעזרת כף עץ מגרדים את המשקעים בתחתית הסיר. מוסיפים את הרוטב ווסטרשייר, התמרהינדי, ורוטב המנגו. מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומחזירים את העוף. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון