חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וטעים, מתאים במיוחד לימי החורף הקרים
מרק בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וטעים, מתאים במיוחד לימי החורף הקרים
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 בטטות בינוניות
1 בצל גדול
כף שמנת מתוקה
1 חלמון ביצה
תבלינים :
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
טימין טרי
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות והבצל לקוביות ומבשלים במים עד שהם רכים לגמרי.
מסננים מהמים ומעבירים למעבד מזון (אפשר להוסיף כמות קטנה מהמים אך זה לא חובה).
טוחנים את הבטטות והבצל ומחזירים לסיר.
מבשלים כ- 10 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך.
מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין לפי הטעם.
מורידים מהאש.
[אם לא מגישים מייד - לעצור כאן ולהמשיך בסמוך להגשה]
מוסיפים שמנת וחלמון ומערבבים.
מגיש: ארנולד
מקור: גלעד
שתף את המתכון