הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 בטטות בינוניות
1 בצל גדול
כף שמנת מתוקה
1 חלמון ביצה
תבלינים :
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
טימין טרי
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות והבצל לקוביות ומבשלים במים עד שהם רכים לגמרי.
מסננים מהמים ומעבירים למעבד מזון (אפשר להוסיף כמות קטנה מהמים אך זה לא חובה).
טוחנים את הבטטות והבצל ומחזירים לסיר.
מבשלים כ- 10 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך.
מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין לפי הטעם.
מורידים מהאש.
[אם לא מגישים מייד - לעצור כאן ולהמשיך בסמוך להגשה]
מוסיפים שמנת וחלמון ומערבבים.
מגיש:
מקור: גלעד
שתף את המתכון