חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל הודו ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל הודו ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר הודו אדום (שווארמה)
100 גרם חזה אווז מעושן
5 כפות שמן
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות קמח
חצי כוס מרק בשר מרוכז (או מים וכפית אבקת מרק בשר)
2 כוסות יין אדום קל
2 שיני שום, קצוצות
1 עלה דפנה
צרור קטן פטרוזיליה
רבע כפית קורנית (טימין)
מלח, פלפל שחור
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
אופן ההכנה
חותכים את בשר ההודו לקוביות של כ- 4-3 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות.
מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל רק עד שיתרכך אך לא ישחים. מוסיפים את חזה האווז ומטגנים עד שיהיה פריך. מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומטגנים מכל הצדים. מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר את המרק והיין. מוסיפים לסיר שום, עלה דפנה, פטרוזיליה וטימין. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מכסים את הסיר ומבשלים 40 עד 50 דקות על להבה נמוכה.
חוצים את הפטריות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד כ- 10 דקות. מסלקים מהסיר את עלה הדפנה ואת צרור הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מגישים חם ומקשטים בפטרוזיליה טרייה. כדאי להגיש את המנה עם פסטה רחבה מבושלת וסלט חסה טרי
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון